WEDSTRIJD Krijnen Malle - La Squadra Mouscron  5 - 7  (1-5)

DATUM 18-11-2022  21:15

DOELPUNTEN 3' Greco M. 0-1, 10' Simoens 0-2, 11' Bouzerda 1-2, 12' Morando 1-3, 14' Ferreira 1-4, 15' Greco A. 1-5, 21' Nyali 2-5, 31' Simoens 2-6, 33' Nesen 3-6, 33' Bouzerda 4-6, 35' Bouzerda 5-6, 37' Greco M. 5-7

VERSLAG Bij de thuisploeg was coach Gessner, Wilms en Vandecaetsbeek geschorst.

Na een stilstaande fase kwamen de bezoekers op voorsprong via Greco. De thuisploeg nam het initiatief en de bezoekers loerden op de counter. Na balverlies van Eind op eigen helft werd de voorsprong van de bezoekers groter. Daarna bediende Nyali Bouzerda en de aansluitingstreffer was een feit. Krijnen Malle speelde echter te overhaast en verdedigde ontstellend zwak. Sinterklaas heeft vorige week zijn intrede in ons land gemaakt en de spelers besloten het feest in ere te houden. De doelpunten werden als ware cadeaus weggeven: 1-5 bij de rust.

Na de rust zagen we een andere thuisploeg. Na een schitterende aanval scoorde Nyali de 2-5. Ondanks veel druk en goede wil van de thuisploeg waren het toch de bezoekers die opnieuw konden scoren. Het was het sein voor interimcoach Aktepe om de kaart van vliegende keeper te trekken. In no time scoorde Ahidar, Bouzerda en Nyali. Met nog 5 minuten op de klok was het 5-6. In een spannende slotfase volgde het ene hete standje het andere op. Ernst en Nyali vonden het doelhout. Toch waren het de bezoekers die na balverlies de 5-7 eindstand vastlegden.

Na een sterke 2de helft maar een schabouwelijke 1ste helft verloor Krijnen Malle de wedstrijd die het moest winnen om een sprong te maken in het klassement.

De voorbije weken waren we soms kritisch voor de wedstrijdleiding. Vrijdagavond deden Ertanir en Bylois het echter schitterend. We wensen hen te feliciteren met hun prestatie!